19 Mayıs 2012 Cumartesi


Açlık ve Yoksulluk Dünya

Yaklaşık 25.000 kişi Birleşmiş Milletlere göre, açlık ya da açlığa bağlı nedenlerden her gün ölür. Bu ekranda gördüğünüz gibi bu, bir kişi her üç buçuk saniye. Ne yazık ki, çoğu zaman ölen çocukların olduğunu.

Ancak herkes için dünyada gıda bol yoktur. Sorun aç insan ciddi yoksulluk içinde sıkışıp kalırlar olmasıdır. Kendilerini beslemek için yeterli gıda satın almak için para yoksundur. Sürekli olarak yetersiz beslenmiş olmak, onlar daha zayıf ve daha sık hasta olurlar. Bu da onları daha da kötü ve daha aç hale getirir, çalışmak için kendilerine giderek daha az mümkün hale getirir. Bu aşağıya doğru spiral genellikle kendileri ve aileleri için ölünceye kadar devam eder.

Bu sarmal kırmak için etkili bir program vardır. Yetişkinler için, böylece yetişkinler okullar, kuyu kazmak, yollar yapmak inşa etmek için gıda ile ödenir programları "iş için gıda", ve vardır. Bu besler onları ve yoksulluğu sona erdirmek için altyapı oluşturur hem de. Çocuklar için, onların okula ne zaman çocuk yemek sağlanmaktadır programları "eğitim için gıda" vardır. Onların eğitimi, onları açlık ve küresel fakirlikten kurtulmak için yardımcı olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder